21.8.06

Päätetyöskentelyä

Gallup: Missä olit viikonloppuna?
Kukkis: Mökillä.
G: Mitäs teit?
K: Lapioin kakkaa.

Mökkinaapurinamme on joutsenperhe. Kaunis lintu, elämisen oikeus jne. jne. Mutta jumatsukka että se tuottaa paljon kakkaa!

Edelliset ihmisasukkaat olivat poistuneet mökiltä tiistaina, ja me menimme sinne perjantaina. Sillä välin joutsenet olivat ottaneet vessakseen yhden mökkirannan kallioisista niemenkärjistä - tietenkin juuri sen, jonka kupeesta mennään uimaan, jonka päästä koetaan katiska ja jolla lapset juoksentelevat edestakaisin. Lauantaiaamupäivän kulutin noukkimalla kikkareita hellävaraisesti lasten lumilapioon ja kuljettamalla niitä muutaman metrin päähän kuivalla maalla kasvavaan kaislikkoon. Kaikki tämä varovaisuus siksi, etteivät kikkareet olisi hetken päästä kelluneet uimavedessämme.

Niemenkärjestä pidemmälle mitkään linnut eivät tule. Siitä pitävät huolen käärmeet. Nyt kaikki kauhistuitte, vai mitä? Ei huolta, käärmeet ovat kumisia, ne on ostettu Stockan leluosastolta ja ruuvattu kiinni kallioon juuri nimenomaisesti lintujen karkottamista varten. Toimii kuin häkä.

Täytynee hommata vielä yksi käärme uimakallion kärkeen. Kakan lapioiminen ei nimittäin ole ikinä kivaa.

Nyt nenä vuotaa ja aivastuttaa - onneksi silmät kutisevat sen verran, että allergiaa tämä vain taitaa olla. Ettei esimerkiksi lintuinfluenssaa.

Ei kommentteja: