14.8.06

Mitä jäi jäljelle, kun pöly laskeutui?

Jo jonkin aikaa olen halunnut muuttaa Kukkamaan ulkoasua. Nyt se on vihdoin tehty. Bloggerin valmiit sivupohjat eivät minua niin hirmuisesti miellytä, mutta yritän tottua tähän. Kun Kukkamaan 2-vuotispäivä lähestyi, kaipasin suurempaakin muutosta. Toivottavasti tomusta nousee uusi ja uljaampi Kukkamaa.

Lyhennetty 16.8.2006.

10 kommenttia:

Helen kirjoitti...

No jopas, täällähän on nyt uudenlaista . Mutta uudistuminen on kai hyväksi, ja ilmeisesti harkittua. Tsemppiä matkalle! Minä koitan pysyä mukana.

Eero Leppänen kirjoitti...

Olen aistivinani, että tähän suuntaa virta vie enemmänkin. Itsekin olen samantapaiset linjaukset tehnyt. Nimeni julkaisin, koska täällä Rovaniemellä se nyt olisi aivan utopiaa, että joku sitä ei saisi selville jos haluaisi.
Reaalimaailman ystäväni seuraavat muuten blogiani huomattavasti vähäisemmällä intensiteetillä kuin blogiystäväni. Se on minusta hämmästyttävää. Poikkeuksena tietysti ne muutamat, jotka seuraavat tätä muualta ja joita en kovin usein tapaa.
Mutta onnea uudelleensyntyvälle blogielämälle!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle blogille ja blogilinjaukselle, Kukkis-kultsi!

Uh, olen ylpee itsestäin. Ekaa päivää töissä ja näin positiivinen kommentti! O/

Ana kirjoitti...

Hep, kuittaan.

-t kirjoitti...

Kuitataan luetuksi myös :-) Intoa uuteen!

Ohari kirjoitti...

Kiitti kuitti täältäkin :-) Runsasta kukintaa myös jatkossa!

Minna Wilhelmiina kirjoitti...

Oukei. :)

Muuten, tää ei ny oikein toimi. Tää sivupohja. Firefoxilla. Sivupalkki putoaa väkisin kirjoitusten alle pohjalle vaikka kuinka leveää ikkunaa yrittäis.

Niin ja anteeksi etten ole reagoinut tuohon kirjameemiin, mutta en ole kerennyt ajattelemaan mitään kivaa kun on ollut niin paljon muita hommia. Kirjasuosikkejani olen kyllä ruotinut aikaisemmassa kirjameemissä täällä.
Tällä hetkellä on kesken Kent Harufin Tasangon laulu. Hyvä kirja, vaikka hitaasti etenevä kyllä.

Hupsu (giddy) minusta tulee aina luettuani iki-ihanaa Maija Poppasta. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuittaus täältäkin. Jään jännityksellä odottamaan mitä tuleman pitää ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikille! Minäkin toivon, että pysytte mukana :)

Mina: Itselläni on sama sivupalkkiongelma. Yritän ratkaista sen.

Sun äitis kirjoitti...

Kuittaan vasta nyt, kun uutuuttaan työ uuvutti niin, että nukahdin eilen heti kotiin tultuani ja pienten torkkujen sijasta päädyin nukkumaan aamuun asti. (jäi samalla Sun äitis yksvuotissynntärit kokonaan juhlimatta)

Nörttiapua en osaa antaa, mutta totean saman kuin Wilhelmiina: sekä Safarilla että Mac Firefoxilla sivupalkki holahtaa tuonne alas.