7.11.08

Kiitän myös äitiä, isää, äidinkielenopettajaa ja naapurin tätiä

Ensin haluan kiittää Satujatarta kunnianosoituksesta. Jos joku vielä luulee, että Blogistaniassa ei ole kaikki mahdollista, jos joku vielä epäilee ja kyselee, tässä on hänen vastauksensa.

Kuluneet vitsit sikseen, sain tämmöisen hienon pystin, jonka ehtoja en edes täytä. Nöyränä kiitän ja kumarran ja teen niin kuin säännöissä käsketään:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja liittää palkinnon logon blogiinsa.
4) Palkinto tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.
Kamalan vaikeaa valita viisi, mutta tällä kertaa näin: Rose, Violet, Ally, Jenni ja Tiina, suuret kiitokset panoksestanne Blogistanian elävöittämiseksi ja meidän kaikkien virkistykseksi!

5 kommenttia:

-stjtr- kirjoitti...

Mistäs sie kuule tiijjät, mitä mie täältä saan. Ainakin mallin sellaiseen terveelliseen ja tasapainoiseen elämään, jossa on vielä jotain sukupuolielämääkin. ;-D

Jenni kirjoitti...

Kiits!

Tiina kirjoitti...

Oih, kiitos!
Snifff...

Anonyymi kirjoitti...

Satujatar, öhöm, köh, mitä, onko tädeilläkin seksielämää??!! Olisin voinut jakaa pystin sinullekin, mutta sehän olisi haiskahtanut lahjan palauttamiselta.

Jenni: Ol hyv!

Tiina: Ota nenäliina!

justrose kirjoitti...

you rock. thanks!!!