6.8.07

Me like

Haaste Allylta: Kerro 10 asiaa, joista pidät itsessäsi.

1. Pidän siitä että en stressaa.

2. Pidän siitä luonteenpiirteestäni, jota voi kuvata sanalla lojaalius, uskollisuus, jämähtäneisyys, mitä nyt kukakin haluaa käyttää. Kovin järkevä piirre se ei aina ole, mutta pidän siitä silti.

3. Pidän siitä, että tykkään olla sekä yksinäni että seurassa. Olisi kamalaa, jos en kestäisi jompaakumpaa.

4. Pidän silmistäni, minun mielestäni ne ovat kauniit, ja ovat niitä muutkin kehuneet. Harmi vaan kun ne pitää piilottaa rillien taakse. Mainitsinko jo, että minulle ikänäkö tarkoittaa likinäköisyyden tasoittumista, ehkä jopa rillittömyyttä, ja odotan sitä huomattavasti enemmän kuin kuuta nousevaa.

5. Pidän siitä, että minulla oli pokkaa kirjoittaa tuo äskeinen. Ei ole helppo kehua omaa ulkonäköään, vaikka olisi yhtä kaunis kuin minä. Viimeinen lause oli huumoria, vitsi, tiedättehän.

6. Pidän siitä että olen äiti. Se ei ole tietenkään oma ominaisuuteni, ja kun sanoin noin, rikoin varmaan kamalalla tavalla tämän haasteen henkeä ja kirjainta. Ei voi mitään. Äitiys on hienointa mitä tiedän, ja ilman sitä olisin kokonaan toisenlainen ihminen. Pidän jopa siitä, millainen äiti olen - siitä huolimatta että joskus suutahdan, en aina jaksa leikkiä enkä ikinä leivo pullaa. Teenpähän muita kivoja juttuja sen sijaan.

7. Jatkoa edelliselle: pidän sektioarvestani, koska se on söpö ja koska siitä näkee, että olen saanut lapsen.

8. Pidän toffeesta. Ai miten se minuun liittyy? Ei mitenkään. Testasin vain, oletteko hereillä. Tosin toffeella ja minulla on ainakin yksi yhteinen ominaisuus: sitkeys. Sitä ei pidä sekoittaa kärsivällisyyteen. Olen kärsimätön mutta venyvä, ja pidän siitä.

9. Pidän myös siitä, että olen onnistunut pysyttelemään suhteellisen hyvässä kunnossa, vaikka olen syntymälaiska herkkupe*se.

10. Pidän siitä, että olen vihdoinkin 37-vuotiaana oppinut pukeutumaan säänmukaisesti. Bonuksena olen alkanut pitää lähes kaikista säätiloista maaliskuusta marraskuuhun. Keskitalvi on keskitalvi, ja siitä en opi tykkäämään, ellen muuta jonnekin huomattavasti etelämmäksi. Mikä ei sinänsä olisi ollenkaan huono vaihtoehto.

Apua, pitääkö mun haastaa joku? Haastan Minhin, koska haarakonttorissa on meemipäivät, ja Helenin muuten vaan.

6 kommenttia:

Allyalias kirjoitti...

Hienoa! Vaatii muuten todellakin rohkeutta kehua ulkonäköään :) Mutta toffee... sitä en ole koskaan ymmärtänyt. Enkä säänmukaista pukeutumista. Mutta minä olenkin vasta 31 :)

Anonyymi kirjoitti...

Vai 10 asiaa. No, huomenna jos helle vielä vaikuttaa niin varmaan tulee jotain höpinää ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Rakas Kukkis, eläintarhamme vakkarikävijä ! (tai siis toivottavasti tuleva vakkarikävijä!).

Pöllin tämän pitämisjutun sulta, koska mulla on uutispulauutisistakin jopa pula. Niin että sori vaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ally: Nuorison edustaja! Ehdit vielä :) Mua ei haittaa, vaikka kukaan muu ei tykkääkään toffeesta, jääpähän itselleni enemmän.

Helen: Jäämme odottamaan :)

Elma: No ihan taatusti vakkari jos se minusta riippuu! Poju tulisi vaikka joka päivä ihmettelemään elikoita :)

Lista kiertämään!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Kukkis ja vaikeeta on keksiä niitä omia ulkonäkökehujaan, mutta tulipas leuhkittua,kjäh kjäh...
haasteesi pelasti iltani, kiitos vielä!
-minh-

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, jos pelasti, ole hyvä!