15.8.07

Kukkis tienhaarassaVielä kerran kiitos kaikille jaksuhalaajille. Matka jatkuu tästä johonkin suuntaan. Olen aika utelias näkemään, minne. Toivottavasti pysytte kuulolla.

15 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Muista myös paitulit! Mistä tuli mieleen, meille voi aina tulla yökylään, jos siltä tuntuu! Tänne mahtuu niin Kukkis kuin lapsikin. Matala kynnys.

Ohari kirjoitti...

@ (<- korva)mää(korva ->) @

Anonyymi kirjoitti...

Jämäkät muiskaukset lähtevät painamaan kolmostietä pitkin än-yy-tee-nyt, napatkaa ne, kun osuvat kohdalle, koska niissä on teidän nimet! Kyynel tulee silmään, kun saa näin mahtavaa tukea.

Itse asiassa viime yönä jo mietin, missä kaikissa kivoissa paikoissa kohta pääsee kyläilemään :) Saatanpa ottaa kutsusta vaarin. Kiitosta vaan!

Ai niin, paitsi että: Kaura, saako teille tulla yöksi, jos ei omista paitulia?

Anonyymi kirjoitti...

Kukkis !
Meille voi tulla kans, koska vaan- paitulin kanssa tahi ilman!
Kuulolla ollaan siis täälläkin ja näöllä. Ja nyt on pakko panna Oharia paremmaksi:
O___O. (näöllä siis).

Koska oon reilulla päällä, meille voi tulla myös vyölaukun kera !

Anonyymi kirjoitti...

Hei Kukkis, en ollenkaan tiedä, arvailenko oikein kriisisi lajin, mutta kovasti toivon, että jaksaisit sen läpi punnertaa! Itse asiassa tiedän että jaksat!

terveisin jospa (en jaksa kirjautua gmailiin)

Anonyymi kirjoitti...

Ilman muuta tullaan, Elma! Jälkikasvulla on jo ikävä rottia :) Jos komerosta ei löydy vyölaukkua, kelpaako joku muu luuranko? Sun muiskun tungen kaapeliin, ota koppi!

Kiitos, Jospa, lämmittävistä sanoista! Sama homma jatkuu kuin vanhallakin Kukkamaalla ... joten saatatpa arvata oikein.

Allyalias kirjoitti...

Pysytään kuulolla! Tienristeyksessä on hyvä olla, kunhan ei siihen jumahda kokonaan. Näitä hetkiä katsellaan myöhemmin taaksepäin, kaihollakin kenties. Mutta silti ei haluta palata takaisin, ei samaa polkua ainakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Ally, viisaasti sanottu.

Minna Wilhelmiina kirjoitti...

Jep. Täällä ollaan ja pysytään.

Tampereella voisi ehkäpä jossain vaiheessa kokoontua jopa vähän-niinku sellainen terassiterapiaryhmä, jos siltä sattuisi tuntumaan? Olisi mukavaa tavata taas (sen jo muinaisen Plevna-miitin jälkeen) ja kaikillahan meillä varmaan on joskus käyttöä pienelle terassiterapialle...

Oharin kans jo aiemmin sovittiin jotain sellaista, mutta sitten minä jouduin ns. tekemään oharit (!) ja se jäi minulta ikävästi väliin. Eikä edes mistään mukavasta syystä, kuten Ohari ja Kaura tietävät... Mutta: olisi kiva paikata tämä vaje, varsinkin näin parhautta ja myönteistä energiaa tihkuvassa seurassa kuin tämän kommenttilaatikon porukka. Olisikohan tukiryhmälle käyttöä kellään?

PS:
Ymmärrän kuitenkin, että joskus iskee sellainen tuutti tuulettimeen että ei jaksa kiinnostaa (tiedän tunteen melko läheisesti viime ajoilta). Sellaisessa tapauksessa toivottelen vain lepoa ja rauhaa ja voimia, kunnes seura taas tuntuu kivalta ajatukselta. Mutta jos/kun sattuisi ajatus jotenkin miellyttämään, täällä olisi ainakin yksi "tukinainen" valmiina terassiterapiaryhmään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Loistava idea! Toteutetaan ehdottomasti! Kiitoksia, Wilhelmiina :) Olen monta kertaa muistellut Plevnan miittiä ja haikaillut Tampereelle. Jos olisi vain minusta kiinni, hyppäisin junaan vaikka heti, mutta kun on noita velvollisuuksia ... Pidetään tämä mielessä ja toteutetaan mahdollisimman pian.

Minna Wilhelmiina kirjoitti...

Joo, näin tehdään! Kunhan saat aikataulua setvittyä niin laitahan sitten meiliä, niin sovitaan aika ja paikka. :)

Ja kiskotaan vaikka kädestä vääntäen noin muutkin tosta mukaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei kädestä niin sitten vaikka korvasta :) Jenni ainakin ilmoittautui jo omassa lootassaan. Jippii, nyt on jotain mitä odottaa!

Sun äitis kirjoitti...

Koska olen käsitellyt syvällisempiä seikkoja jo toisella areenalla, niin tyydyn tässä sanomaan, että löysithän sinä ne Meezilän puukengät! Nyt on tutunoloiset kintut!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ja rillitkin löytyivät kun älysin hakea!

Ohari kirjoitti...

Rakkaat, hyvät naiset! Mistäpä luulette, että sain ajatuksen huudella jengiä koolle? :-)

(Wilis: millään tulkinnalla ei voida sanoa, että olisit tehnyt oharit Oharille. Force major, joka sinullakin oli, on ihan eri asia. Sitä paitsi tapaaminen ei peruuntunut, se vain lykkääntyi :-)