12.8.07

Jatkoa edelliseen

Jos haluatte halvalla ekstreme-elämyksiä, tehkääpä niin, että olette vähän aikaa ilman Internet-yhteyttä. Kolme vuotta ilman on sulaa hulluutta, lyhyempikin aika riittää. Kun avaa yhteyden uudestaan, mahtavat sävärit saa vaikkapa siitä, että huushollin siivoamisen jälkeen palkitsee itsensä oluella ja - tadaa! - blogien lukemisella. 95 prosenttia väestöstä ei pidä tätä mitenkään ihmeellisenä, mutta antakaa mun silti hetki vielä hehkuttaa. Päivän-parin päästä lienen viilennyt.

Meillä eletään muutenkin jännittyneissä tunnelmissa. Kuusivuotiaan kesäloma loppuu ja eskari alkaa huomenna. Kavereita on ikävä, mutta mutta ... Kuusivuotias ymmärtää, että kyse on isommista asioista kuin aiempina syksyinä - ettei peräti pikkulapsiajan päättymisestä. Muutamana viime päivänä ulinan aihe on ollut "mä en haluu mennä eskariin".

Katselemme juuri Heinähattua ja Vilttitossua. Leffa on tuttu vuosien takaa, mutta en tiedä, kuinka järkevää sen katsominen on juuri nyt, sillä juoni seuraa Heinähatun viimeistä kesää ennen kouluun menoa. No, kohtahan se nähdään. "Lasten täytyy myös joskus olla tuhmia" ja muut tarttuvat vuorosanat ovat onneksi meillä jo vähän käytössä kuluneita.

Tänään piti katsoa Henkien kätkemä, mutta tallentava digiboksi päätti toisin. Ihme laite elää omaa elämäänsä. Sen pirulaisen takia minulta on ensimmäistä kertaa 13 vuoteen jäänyt näkemättä jaksoja Teho-osastosta. Däämn.

Näillä kulmilla on ollut hikinen viikonloppu. En valita. Olen nimittäin sitä mieltä, että ihmisen ei ole tarkoitus olla alle 28 asteen lämpötilassa (paitsi ehkä öisin). Ainut ongelma, jos sitä nyt ongelmana haluaa pitää, on se, että kylmä olut maistuu turhan hyvältä. Näinköhän taivun tänään vielä pitkästä aikaa ensimmäiseen kännipolkkaan, kunhan ilta tästä etenee. Kohta sekin nähdään.

6 kommenttia:

Helen kirjoitti...

Hitsi, kuulostaa hyvältä. Meillä ei ole yhtään kaljaa. Maistuis kyllä, näin saunankin jälkeen. Pitäiskö testata fillarin uusi ajotietokone ja käydä Essolta hakemassa?

Anonyymi kirjoitti...

We want kännipolkka, we want kännipolkka!!
Mulla on tekemättä viikonlopun kännipolkka, phil collins-krapulapolkka ja en-ole-tehnyt-mitään- polkka.

Ja oon tosta lämpötilajutusta ihan samaa mieltä. Ja ps. mulle ei maistunut eilen kalja, vaikka sitä oli jääkaappi ja jääkaapin vierustat täynnänsä!
Omg!

Sun äitis kirjoitti...

Muistan etäisesti ajat,jolloin jaksoin häristää itseäni just noin: hiukan kun vielä siivoat saat lukea oluen voimin blogeja.

Mutta sitten se repsahti. Ensin piti sukkuloida kesken siivouksen tarkastamaan, onko kukaan päivittänyt. Sitten juuttui koneelle kokoaikaisesti ja siivous unohtui täysin. Elämäni tarina!

Tänään ei voi känniblogata, vaikka kaljaa kyllä olisi kaapissa jopa kylmänäkin. Kas kun huomenna eka työpäivä kahteen kuukauteen. Kauhistuttaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Helen: Ehdottomasti pitäisi! Ainakin yksi kännipolkka tarvittaisiin sunnuntai-iltaa piristämään.

Elma: Kännipolkkaa vielä kehitellään, mutta vähän se näyttää kuivuvan kokoon ... jos ei tänään niin toisella kertaa sitten! Tämä on lupaus!

Äitis: Meilläkin keskitytään useimmiten kaikkeen muuhun kuin siivoamiseen. Siksi pitää käyttää hyväkseen jokainen siivousinspis (iskee n. kerran vuodessa). Lykkyä työpäivään! Toivottavasti voit ensi alkuun ottaa rauhallisesti, äkkiä ne rutiinit taas löytyvät.

Anonyymi kirjoitti...

Essolla käytin, mutta ostinkin sidua, ulkoilutin kyllä koiran samalla eli oli niinkuin hyötykäynti.

Kukkis, onko sulla meseä tai skypeä siinä uudessa macbookissa? Ilmoitahan koordinaatteja kun on, niin aletaan kunnolla jutskaileen

Anonyymi kirjoitti...

Tutkin asiaa ... jos uskallan. Juurikin erilaisiin chattipalstoihin (ja mitä niitä siihen aikaan olikaan) nimittäin jäin silloin aikoinani koukkuun. Toisaalta ei mulla mitään muita addiktioita ole koskaan ollutkaan, paitsi tietysti kahvi. Kaljanjuonnin pystyn lopettamaan milloin vaan :)