24.9.10

Joskus tulee mietittyä

Jenni pohti, alkaako tekstipainotteisten yleisblogien aika olla ohi. Pärjääkö blogi, jos se ei ole päältä kaunis? Hienoimmat blogit ovat upeampia kuin aikakauslehdet, eikä niissä ole yhtä paljon mainoksia. Minäkin seuraan joitakin sellaisia (hei vaan Violet ja Liivia!). Toivoisin silti, että tekstiblogeilla olisi edelleen kirjoittajansa (lukijoistahan ei ikinä tiedä). Mä, minä ja meikäläinen tykätään tekstiblogeista muun muassa siksi, että niissä ei tarvitse kangistua mihinkään kaavaan. Mukaan mahtuu monenlaista hauskasta koskettavaan, nopeasti sutaistusta pitkälle viimeisteltyyn - joskus jopa yksi ja sama blogi voi olla kaikkia näitä ja vähän päälle. Kaunista!


Minäkin sain Kummitukselta prenikan, mistä kiitän ja kumarran. Kaikilla on se jo, joten en jaa sitä eteenpäin. Enkä edes listaa seitsemää asiaa itsestäni, koska juuri keksin sata ja uusi lista tuntuisi kohtuuttomalta rasitukselta kaikille osapuolille. Sen sijaan tarjoan seitsemän muuta randomia:

1. Cover-biiseillä olisi rajattomat markkinat 9-vuotiaiden keskuudessa, ellei niillä kaikilla olisi kännykässään bluetoothia, jonka avulla biisit jaetaan kavereille ilmaisiksi.

2. Helsingin pinta-alasta on yli 70 % vettä.

3. Kansallisooppera työllistää vakituisesti 544 taiteiljaa, käsityöläistä, duunaria ja toimihenkilöä.

4. Jupulla on ihania sukulaisia. Erityisesti tämä sarjis vetoaa meitsiin.

5. Vauvakino järjestetään kuukausittain monella paikkakunnalla. Tilaisuudessa näytetään leffa isolta kankaalta, mutta salissa ei ole pilkkopimeää eikä kukaan katso pahasti, jos välillä antaa ruokaa tai vaihtaa vaippaa. Arvatenkin salissa saattaa myös olla melkoinen meteli.

6. Jääkaapissani on tällä hetkellä 8 erilaista juustoa ja 16 erilaista kasvissäilykettä tai hilloa. Aika normitilanne.

7. Olen keksinyt uuden jutskahommelin avuksi itselleni blogiblokin purkamiseen. En kuitenkaan vielä paljasta, mikä se on. Melkein yhtä jänskää kuin siinä yhdessä Renny Harlinin leffassa, eikö vaan!

4 kommenttia:

-kummitus- kirjoitti...

Mie kans tykkään juttelujutuista. Siksi se plakaatti oli niin hyvä tänne tunkaista.

Jännityksellä odotan mitä tuleman pitää.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan takaisin!
Iloitsen tuosta mitä sanot blogistani.
Jos olisi pakko valita kuva vai sana niin valitsisin ehdottomasti sanan. Kirjaimet, sanat, tekstin. Ihan takuulla.

Kun ei tarvitse, haluan tuupata kuviakin mukaan.

Vaikka itse teen blogia jossa on siis sekä että kamaa niin huomaan kauhian kovasti kaipaavani blogeja joissa pääpaino on tekstissä ja hyvässä sellaisessa. Hyvällä tekstillä tarkoitan muuta kuin mitä yleensä löydän. Joitakin onneksi on.

Yksi eniten mua risoja juttu blogeissa tällä(kin) hetkellä on se, että niin monia en pysty enää erottamaan toisistaan. En siis kerta kaikkisesti saa oikein mistään kiinni. Kaikki kyllä näyttää hyvältä ja somalta muttei missään ole kuitenkaan...mitään. Ei järkeä, ei uutta, ei jännitystä, ei vittuuntumista, ei mielenosoitustekstejä, ei vouhkaamista, ei vuodatusta.

Olen huomannut että ellen osaa blogin kommenttiloodassa sanoa muuta kuin "ihanat kuvat" (ja jos sanon niin kyllä tarkoitankin sitä!) niin kohta puoliin en koko blogissa enää jaksa käydä.

Josefiina kirjoitti...

Minä luen lähes ainoastaan tekstipainotteisia blogeja, ei haittaa yhtään vaikkei ole yhtäkään kuvaa missään, ja jos niitä kuvia on yli yksi per postaus, jo tuntuu tökkivän vastaan.

kukkis kirjoitti...

Kiitos kommenteista, toivotaan, että lisää juttelujuttuja seuraa :)

Violet, kuten tiedät, tykkään hyvin paljon myös jutuistasi! Silti sun blogi kuuluu myös noiden "päältä kauniiden" kategoriaan - olet vaan niin monitaitoinen ja lisäksi niin sympaattinen, etten osaa edes kadehtia, nauttia vain :)