8.5.08

Musta on uusi musta

Fäshönbloggaajan urani on vähän takkuinen, ainakin kommenttien määrästä päätellen, mutta jatkan sitä urheasti. Täytyyhän minun päästä esittelemään uudet mekkoni:


Eikö ole ihkuja? Nyt kun vielä tulisi niin lämmin, että niitä voisi käyttää. Älkää pakottako minua sanomaan sitä s:llä alkavaa sanaa, joka ei ole mikään vaihtoehto (sukkahousut, ääh ja iik).

Etualan vaate ei tietenkään ole mekko vaan t-paita, jonka tälläsin kuvaan, koska se sopi väreihin. Se on Nanson uudesta Kannan sola -mallistosta, jossa on käytetty reilun kaupan puuvillaa. Nätti paita, jonka käyttäminen pelastaa palan maailmaa.

Jotta en olisi liian hyvä ihminen, menen seuraavaksi juomaan epäreilua kahvia ja laatimaan suunnitelma B:n: siltä varalta, että fäshön ei sittenkään oo mun juttu, voisin alkaa remonttibloggaajaksi. Kukkamaan huushollissa on tällä hetkellä pakastin olohuoneessa ja iso kirjahylly kirjoineen parvekkeella, eivätkä nämä ole mitään veikeitä sisustuksellisia yksityiskohtia vaan pakon sanelemia logistiikkaratkaisuja. Saan uudet lattiat! Ja seinät! Ihan kuin uuden kämpän, eikä edes tarvitse muuttaa.

Aika reilu kauppa.

6 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Joo, sun fashönbloggaus on ihan ok, ja vaatteet kans on nättejä! Mut meikänhän voi aina ostaa mustalla ja valkoisella.

Nyt iski viherrys... uudet seinät ja lattia. Oon miettinyt samaa (tosin rahaa ei oo, mutta käytännön toimenpiteenä), liian vaikeaksi taitaa mennä kun itse asuu jo sisällä :-(

Sun äitis kirjoitti...

Munkin pitäisi visiin löytää ostain jokin mustahtava kolttu, kun ostin tänään ihan höhlät kengät, jotka kaipaisivat kaveria.

violet kirjoitti...

Kannan sola, sonnan kala.
Heko heko.
Alan varmaan humoristiksi tai jotakin.

Anonyymi kirjoitti...

Zepa: Vahvistan: on vaikeaa, kun itse asuu sisällä. Hermo menee kaikessa tavaroiden siirtelyssä. Pitäisi pysyä kuulina sen verran aikaa, että kämpän lisäksi jaksaisin jotenkin kohentaa myös sisustusta. Muuten käy taas niin, että työnnän kaiken takaisin entisille paikoilleen ja jätän pari nyssäkkää purkamatta jonnekin makuuhuoneen nurkkaan. En ole mikään koti-ihme. Mutta uudet pinnat ovat jees!

(Heh. Tarkoitin asunnon pintoja, seiniä ja lattioita. Toisenlaisetkin uudet pinnat tarvitsisin, koska nämä nykyiset palavat ihan liian nopeasti.)

SÄ: Minulla taas edellisen postauksen häägarderoobi on edelleen kenkiä vailla. Mustahtavat vaatteet ovat must ja niitä on tuolla kaupoissa paljon. Eiku shoppaamaan.

Violet: Hiihhihhihhii :) Eihän sun tartte alkaa humoristiksi kun olet jo. En tajua, kuka älypää on keksinyt tuon Kannan sola -nimen. Muuten kivoja vaatteita, mutta ...

Kriisi kirjoitti...

Hei tännekin viesti, jos et mun kommenttilaatikossa käy: eli ne hopeanväriset kengät, ainakin www.seppala.fi:ssä hopeiset sandaalimalliset korkkarit. 34,90.

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa! Kiitos! Sandaalit vois olla just mun juttu (toisin kuin muu fäshön). Käyn katsomassa.