23.5.08

Kysymys!

Melkein jo ryömin sängyn alle tukehduttamaan itseni pölypalloihin - ai paitsi hetkinen! eihän mulla ole sänkyä, koska makkari on seuraavana remontointivuorossa - mutta onneksi B-listan nillitysguruni Tiina selitti tyhjentäväsi, miksi tilaajamääräni listalla on laskenut drastisesti. Se johtuu siitä, että kukaan ei käytä enää Blogilistaa, josta on tullut imperialistisikojen ahneuden toteuttamisen väylä.

Ei niin, että Tiinan juttuja tarvitsisi epäillä, mutta siltä se nyt tosiaan näyttää: Sitemeterinkin mukaan juuri kukaan lukija ei tule Pirunlistalta vaan paikasta nimeltä unknown.

Käyttöehtolomakkeen ilmaantumisen jälkeen en ole vielä kertaakaan uskaltanut kirjautua listalle. Joo joo, olen arkajalka, talviturkkiakaan en heittänyt vappuna, vaikka merivesi oli 17-asteista. Nyt huomasin, että lomakkeen alalaitaan on tullut linkki, joka sanoo "Haluan poistaa käyttäjätunnukseni Blogilistalta". Kertokaa, viisaat, mitä tapahtuu, kun tuosta portista kulkee! Häviävätkö omat blogit listalta samalla? Joutuuko Eetos Arkon mustaan kirjaan eikä enää koskaan saa tehdä mitään kivaa?

10 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Unknown on todennäköisesti rss-syötten kautta tulevat.

En tunne lista-asiaa(kaan) koska hyväksyin käyttöehdot päästäkseni selailemaan uusia blogeja. Omista blogeista listalla on enää zepanderinpoika.wordpress.com. Kaikki muut olen ottanut pois kunnes whatever. USKOISIN että jos ei hyväksy käyttöehtoja, ei pääse myöskään listalle sisälle. Eli jopa poistaakseen bloginsa pitää hyväksyä ehdot? xttu, asiaa, natsit.

ippem kirjoitti...

Hei,

kyllä, sekä käyttäjätietosi suosikkeineen että blogisi katoavat bittiavaruuteen.

Ei sentään mitään Erkon mustia kirjoja. :)


terveisin ylläpito

Anonyymi kirjoitti...

Just just. Ja tämän poiston kun teen, mua ei enää koskaan kukaan lukija löydä ... Ollapa vuosi 2004 ja Pinserin lista. Talvetkin olivat silloin vielä kunnon talvia, ja kahvikupillinen maksoi 3,20.

Sun äitis kirjoitti...

Tällä menolla kahvikupillinen maksaa taas kohta 3,20!

Anonyymi kirjoitti...

Pyydän saada muistuttaa, että 2004 oli jo euro ... :) Kyllä kai jostain saa kahvia kahdella eurolla tai halvemmallakin, mutta kahvilassa olen pulittanut joskus jopa 3,70 tms. Ei hitto, sillähän saa paketillisen kahvia kaupasta. Ennen oli kaikki paremmin.

Tiina kirjoitti...

Joo, K-marketissa on Costa Ricaa kaksi pakettia hintaan 4,50.

Älä ny kato. Jos tekee mieli kulkea siitä pimeästä portista, niin kyllä me sut silti löydetään. Mä ainakin. (Sehän riittää, haha!)

Anonyymi kirjoitti...

Opettelin (vihdoin ja viimein) käyttämään google readeria ("opettelin" = latasin sinne osan niistä sivuista, joita haluan seurata, loput joskus kun on aikaa). Onneksi olin joku kerta ollut kaukaa viisas ja kopioinut omat suosikkini vanhalta b-listalta (oli se niin ihku! nyyh!). Kohta olen valmis kulkemaan portista ... Kuulettehan tekin tämän kohtalokkaan taustamusiikin? Ta-ta-ta-tam!

Nähdään toisella puolella.

--KATA-- kirjoitti...

Huhuu!

Sun äitis kirjoitti...

Kata vetas ton kesäkuun huhuun, joten on vissiin mun vuoro huhuta heinäkuussa. Mihin menit, että tietää tulla perässä?

Anonyymi kirjoitti...

En ole muuttanut minnekään! On vaan vähän muuta hommaa. Kiva että huhuilette, kultsit :)