5.10.12

Siltä jää kaikki kesken

... niin kuin nyt tuo kirjahaastekin. Pahus. Ja mä olin sentään ihan varma, että sen saisin valmiiksi. Edes sen. Mutta ehei. Sinne painui, unholaan kaulaliinantekeleen, tyhjien hillopurkkien, liimaamattomien valokuvien, romanttisten matkasuunnitelmien ja muiden keskeneräisten haaveiden kanssa. Pitäisikö ottaa Pastanajauhajien kommenttilaatikon haaste vastaan ja ryhtyä ruokabloggaajaksi? Facebookissakin jos en jaa opettavaisia linkkejä, kommentoin kahta asiaa: lasten tekemisiä ja syötyjä ruokia. Siinä mun elämäni sisältö. Itselleni erinomaisen tärkeää, kaikille muille suloisen yhdentekevää. Tarkemmin ajateltuna ei ole mikään ihme, että blogi kumisee tyhjyyttään.

4 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Aivan hirveän mielelläni kommentoisin lasten tekemisiä, jos lapset olisivat lapsia eivätkä aikuisia! Seuraavaa sukupolvea odotellessa (ei näkyvissä lähitulevaisuudessa) minunkin blogini kumisee tyhjyyttään, paitsi, jos jossain vaiheessa saisin tempaistuksi tarinan siitä, miten hyvä alusta jäkälän kasvulle on vuodelta 1981 oleva Mersu 307.

Aurinkoista syyspäivää sinulle ja sakillesi!

kukkis kirjoitti...

Kiitos samoin, SÄ! Sua on ollut ikävä! Liikutko vielä/taas meillä päin, ja lähdetkö jonain päivänä lounaalle?

Meidän mersu on parikyt vuotta nuorempi, jäkälää ei ole vielä näkynyt, muita mielenkiintoisia kasvustoja kyllä :)

Sun äitis kirjoitti...

Enempi kököttelen kotona Espoossa nykyään. Olen syyskkusta ensi vuoden heinäkuun loppuun opintovapaalla ja yritän vihdoin saada sen monesta hyvästä syystä vaiheeseen jäänen väitöskirjan kasaan. Ei kovin hyvältä näytä, olen niitä, joilla on näkemyksiä ja ideoita, mutta analyyttinen ote ja riittävä sinnikkyys ahkeraan työntekoon puuttuvat! Saa nähdä, kykeneekö sitä vielä tällä iällä henkiseen kasvuun!

Mutsiis, vaikken työhommajutskissa Helsingissä liiku, se ei estä liikkumasta joissain muisa asioissa! Tällä erää tiedän, että olen 13.11. (ainakin) liikkeellä Vallilassa. Jospas jatketaan meilissä?

- Sä

kukkis kirjoitti...

Jatketaan!