19.4.08

Ylösnoussut vompatti

Olen jakanut aikani kahden miehen välille. Yksi, isompi, lähti aamuyöstä töihin, toinen, pienempi, tulee kotiin jossain vaiheessa aamupäivää. Tätä voi lukea monellakin tavalla, mutta etteköhän te jo arvanneet, että jälkimmäinen miekkonen on poikani Viltsu. Ensimmäinen taas on ... en tiedä, miksi häntä kutsuisin. Sanotaanko vaikka niin, että tuli taas yksi syy lisää siihen, miksi en hae Sinkkuäidille sulhanen -ohjelmaan.

On mukavaa olla yksin kotona. Haahuilla ympäri kämppää, puuhastella asioita sitä mukaa kuin ne tulevat mieleen, keskeyttää ja tehdä välillä jotain muuta, jatkaa taas. Katsella auringonpaistetta kirkkaiden ikkunoiden läpi, juoda monta mukillista maitokahvia. Lukea blogeja.

Tiesittekö, että tähtikarttansa voi tehdä ilmaiseksi? Minä en tiennyt, ennen kuin luin Tiinan blogista. Entä oletteko tavanneet sellaisia ihmisiä, jotka ottavat kädestä kiinni, katsovat silmiin ja kysyvät: "Mutta mikä sun nouseva merkki on?" Minä olen, ja nyt seuraa tunnustus: vaikka itse asia ei voisi itse asiassa vähempää kiinnostaa, en kestä sitä, että minulta kysytään jotain, mihin en tiedä vastausta. Oli pakko ottaa selvää. En pysty pitämään teitä jännityksessä enää kauempaa, vaan kerron heti: se on rapu!

Nyt sitten tiedätte, millainen ihminen minä olen.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

No niin, onnittelut! Mäkin olin (muistaakseni) nouseva rapu. Eli sen täytyy olla hyvä juttu.

Mä en oikeasti kestä sellasia ihmisiä, jotka ekana kysyy jostain toisesta, että mikä se on horoskoopiltaan ja sen jälkeen tekee syväluotaavia analyyseja "joo, ilmankos, leijonat on just tollasia". Aaargh...

Useimmiten niillä muuten pyritään selittämään vain ne negatiiviset ominaisuudet. Ikinä en ole kuullut kenenkään sanovan, että tuo on noin kiva ja ihana, koska skorpionit on just sellasia.

Sun äitis kirjoitti...

Niin, mutta missä se nouseva merkki oikein luki? Tein tuon kartan. Tuli kaikenlaista keskenään päinvastaista höpinää (aurinko ravussa on laiska, mutta sit jokin muu paikka väitti ahkeraksi ja työteliääksi. Olen kova flirttailemaan, menen suinpäin naimisiin ulkomaalaisen kanssa, arvostan perhettä korkealle, olen kova riitelemään parisuhteessani...eiks nääkin ole hiukka ristiriitaisia?)

Juttu oli niin pitkä, etten millään jaksanut lukea kaikkea. Ehkä se nouseva merkkikin olisi mainittu (vai pitikö se itse osata selvittää siitä kuvasta?)

Anonyymi kirjoitti...

Tiina:

Juu, kukaan ei selitä hyviä ominaisuuksia (omia eikä toisten) horoskoopilla. Sen sijaan voi olla millainen paskiainen tahansa ja puolustella sitä sillä että "tällasia me kauriit ollaan". Aargh tosiaan.

Nyt pitää perustaa kansanliike ja alkaa kehua itseään sillä perusteella, että on nouseva rapu. Koska sehän on selvästi sikasiistii, hyvän ihmisen merkki.

Sun äitis:

Jossain siellä oli joku lyhenne (AS? ASC?), jonka tulkitsin tulevan sanasta "ascendant" = nouseva. Kieltämättä sitä piti vähän etsiä. Ja noita selityksiä en jaksanut lukea ollenkaan. Seuraava astrologi, jonka tapaan baarissa, varmaan selittää.

Allyalias kirjoitti...

Sinut on palkittu purpoosipalkinnolla.

Sun äitis kirjoitti...

Joojoo, mutta tiesitkö sinä, että uusi blogilista väittää tämän blogin päivittyneen?