17.1.08

Merkkisokeus iski, director's cut

Anteeksi että kävin taas täällä sörkkimässä. Nyt en enää, sen lupaan. Tämä on lopullinen versioVau! Nyt mäkin sain tällaisen! Sen antoi Jenni. Olen ymmyrkäinen ilosta. Kunhan tästä tokenen, listaan ne, joille jaan merkin eteenpäin. Säännöt kuuluvat: Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.

Ottakaa merkki: Helen, Hestia, Hilleri, Vihreiden omenoiden Mina, Rose ja Touhis. Siinä ei tainnut olla ihan kymmentä. Olisin hyvin voinut jakaa merkin kaikille suosikkilistalaisilleni, mutta osa on saanut sen jo sataan kertaan, joten en viitsi. Koko sivupalkin porukka ja muutamat muut: vaikka kirjoittaisitte raskaistakin asioista, te teette mun päivän.

Jos tänne asti luitte, älkää pysähtykö vaan lukekaa seuraava postaus! Se sisältää myös asiaa eikä vain merkkihehkutusta.

6 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Jee, täällä blogataan taas!
Mä lähetän kanssa inttervebbuaaalisen flooran kautta sulle kukkia niin isoja kasoja, etä puolet joututvat rappukäytävään!
Toivottavstai naapurit lisäävät vettä.
Hienoa kuulla, että kaikki on paremmin, jotenkin, hyvin.

Minna Wilhelmiina kirjoitti...

Oi! Mun ikiensimmäinen blogimerkkini!

Jos osaisin, niin piirtäisin kukkasia tähän kommentin loppuun, kun olen niin ihkuuksissani. Kiitos kaunis Kukkis. :)

Onpa muuten mukavaa kuulla taas sinustakin. :)

justrose kirjoitti...

you are very very sweet. thank you!!!! :)

justrose kirjoitti...

ps i hope you don't mind if i steal your rockin girl blogger button, it rocks. ;) i hope you didn't win it someplace! i love it. tell me if it's not ok.

Minna Wilhelmiina kirjoitti...

Kas tässä, ollos hyvä. Kukkia pitää sinunkin saaman. Siis lisää. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Rosie, about the rockin girl blogger button, actually I did win it someplace, but it's mine to give and you totally deserve it!

Katalle ja Wilhelmiinalle kiitos kukista! Käsken naapurin kastella :)