10.4.07

Haudan takaa

Pääsiäispyhät menivät niin kuin muutkin vapaat: ihan liian nopeasti. Vappuviikonloppuun on vielä 14 työpäivää. Hohhoijaa. Ja sitten mukavampiin asioihin.

Vaikka melkein piti kaivaa toppatakit takaisin, kesä on tuloillaan! Sen tuntee jo! Meillä päin on viime aikoina nähty runsain mitoin kesän merkkejä, enkä nyt puhu pitkistä illoista ja sinisistä skilloista. Kesän lähestymisen huomaa monesta: Olen ostellut leuhkoja kesävaatteita, muun muassa ruskeat sandaalit (nyt olen köyhä mutta omasta mielestäni tyylikäs). Meihin on iskenyt outo siivousvillitys. Viisivuotiaan koko irtaimisto on tuuletettu, ja poika on saanut itse pestä huoneensa lattian (lattianpesu on parasta heti merirosvoleikin ja hopeiden kiillottamisen jälkeen). Mistään ajatustyötä vaativasta ei tule yhtään mitään, kun mieli tekee vain istua parvekkeella suljettujen lasien takana ja kuvitella, että on jo lämmin.

Toisaalta eihän minun tarvitse mihinkään enää pystyäkään, koska olen vainaa. Lukekaa vaikka itse!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti mieluummin tyylikäs kuin varakas!
Hyvä kenkäostos.

Anonyymi kirjoitti...

Kengissä lukee "made in Spain", ja se oli yksi syy ostopäätöksen tekemiseen. Globalisaation pitäisi minun mielestäni tasata hyvinvointia, mutta en oikein usko, että kiinalaiset ja kaakkoisaasialaiset hikipajat sitä tekevät. Siksi olen alkanut viime aikoina ostaa eurooppalaisia tuotteita (suomalaisia tuotteitahan ei enää juuri ole). Voi olla, että olen ajatellut tämän ihan väärin - kuulen mielelläni muita mielipiteitä!

Oho, vähän politiikkaa kevääseen. Vaikka vaan näin kommenttilaatikon uumenissa.

Anonyymi kirjoitti...

[p]The unique blue-violet colored gems were originally [url=http://www.lovejewelryuk.co.uk]silver jewelry[/url] discovered in 1967 by a Masai tribesman in Tanzania's Merelani area near Mount Kilimanjaro . 42 carats who is believed was found in the Kimberley Mine in South Africa, in that same year . The location is [url=http://www.pandorajewellery4sale.co.uk]pandora jewellery sale[/url] second-to-none, but shockingly is occupied at present by a fast food restaurant . The company opened a factory in Newark, New Jersey, that produced Tiffany隆炉s silverware, stationery, and leather [url=http://www.pandoraringssale.co.uk]pandora sale[/url] goods . Young . However, [url=http://www.nicejewelryuk.co.uk]jewelry uk[/url] this should be noted that this imbalance should match with the clothing worn to seek harmony, otherwise they will be putting in the decoration of the United States destroyed the bracelet . In 1868 Tiffany隆炉s [url=http://www.pandoraringssale.co.uk]pandora rings[/url] merged with Edward C . Designer Jeri Cohen can work with your stones to create just about any [url=http://www.pandorajewellery4sale.co.uk]cheap pandora jewellery[/url] style, traditional or modern . It [url=http://www.nicejewelryuk.co.uk]tiffany jewelry uk[/url] also can help you go by way of the place of work in regards to the Opera with just the adding of your scarf.[/p]