28.3.07

Sukkavihaajan vapaapäivä

Eilen olin iltamenoissa pikkukengissä ilman sukkia. Oli mulla tosin pitkä hame ja pitkä takki, mutta silti. Repikää siitä!

Inhoan sukkia, ja käytän niitä vain silloin, kun on ehdottoman pakko. Näillä leveysasteilla se tarkoittaa surkean suurta osaa vuodesta.

Kun ensimmäisen kerran keväällä jätän sukat pois, yleensä en pue niitä takaisin ennen syys-lokakuuta. Tänään kuitenkin mamoilin ja palasin garderoobiin, jota olen käyttänyt viikonlopusta lähtien: varrettomat sukat ja umpikengät mutta sentään vajaamittaiset, lyhytlahkeiset housut. Viipotan täällä paljain säärin. Repikää siitäkin!

Ihana maaliskuu!

5 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Ja oih vielä ihanampi huhtikuu..yliyliylihuomenna!!

Hei tulin itseasiassa tänne brassailemaan, että ajeltiin äsken joen rantaa skootterilla, mulla oli ohuet puuvillasukkikset ja hame, pitkähihanen t-paita ja kesähuppari!! Siis kässäätkö, ei hanskoja tai muuta skootteri rekvisiittaa! Aurinko helotti ja ulkona on 19 astetta.
Vaikka onhan tämä myös vähän pelottavan oudin lämmintä maaliskuuksi. Mutta kerran kun nyt näin niin nautitaan!!

allyalias kirjoitti...

Liityn sukattomaan rintamaasi ja tunnustaudun myöskin sukattomaksi eläimeksi :)

kukkis kirjoitti...

Tänä aamuna meinasin lähteä töihin ilman takkia, kun mulla on niin lyhyt työmatka enkä tänään edes käy missään. Näön vuoksi puin sitten kuitenkin ohuen, vuorettoman kesätakin, ja hyvin pärjäsin.

En olisi uskonut, että sanoja "ihana" ja "maaliskuu" voi liittää yhteen, mutta kylläpä se kappas vaan onnistui!

Kaikki maailman sukattomat yhtykää!

Piilomajan emäntä kirjoitti...

Olen sukkavihaaja myös.
Talvella voin pitää hameen kanssa PAKSUJA sukkahousuja kunhan ne ovat tarpeeksi suuret. En siedä jos ne roikkuu tai kinnaa.

Onneksi voin olla sukattomana suurimman osan vuodesta!
Totta muuten että jos joutuu ottamaan takapakkia sukka-asiassa niin hitto kun se sapettaa. Sitten on melkein uhallaankin ilman sukkia vaikka palelis.

kukkis kirjoitti...

Paksut sukkahousut hameen kanssa menettelevät. Sen sijaan ohuita nailonsukkahousuja inhoan yli kaiken. Suomen kevät on siitä huono, että hametta ei oikein voi käyttää: ilman sukkiksia en tarkene, paksut sukkikset ovat liian kuumat ja ohuita sukkiksia taas en jalkaani vedä.

Siitä täytyy antaa sukille piste, että ne tarjoavat lähes ehtymättömän keskustelunaiheen!