19.2.07

Minne saa valittaa?

Uusi Blogger ei toimi järin hyvin macin Safarilla. Sivuelementtien luominen ei onnistu mitenkään. Olen käynyt laina-pc:llä luomassa nuo sivupalkin otsikot, minkä jälkeen olen voinut omalla macillani editoida niiden sisältöä. Yllättävästi tekstielementti, jonka otsikoin sanalla "Sitaatti", ei toimikaan samalla tavalla kuin muut. Tähän hätään en pysty tekemään sille yhtään mitään, en edes poistamaan sitä. Olen pahoillani, mutta siinähän roikkuu.

Kaiken lisäksi olen käynyt painamassa Blogilistan päivitysnappia varmaan sata kertaa tämän päivän aikana. Pääsen aina päivitysjonoon, mutta siihen se sitten tyssää. Kukaan ei tiedä, että olen päivittänyt, ja niinpä kukaan ei lue eikä kommentoi. Byääh.

Pitäkää intternettinne. Minä lähden nyt uimaan.

Edit: Sain sittenkin sitaatin toimimaan, kun rukkasin suoraan HTML:ää. En ole sittenkään täysi tumpelo, vaikka niin luulinkin. Hyvä minä!

2 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

No, mun kommentointi myöhästyi siks, kun olin päivän interneetin tavoittamattomissa ja kotiin tullessa oli vuorittain postia selvitettävänä ennen kuin pääsi asiaan! Mutta siis asiaan: en kadehdi uimaan lähtöä (sillä reissaamisen ja Espoon asemalla odottelun jälkeen viluttaa aina. Sauna kelpais kyllä). Huomista sentään odotan intomielellä: kertkun lounas ja laskiaispulla!

kukkis kirjoitti...

Jeee!