6.9.08

On tässä kaupungissa vaikeaa, tai sitten ei

Odotusten vastaisesti pääsin piipahtamaan blogimiitissä. Kiitokset HKL:lle ja ysiratikalle, jonka reitin ansiosta kävelymatkani Weeruskaan on kutistunut entisestä 20 minuutista kymmeneen. Aleksis Kiven kadulta pääsee nykyisin suoraan Teollisuuskadulle, miettikää sitä.

Miitissä Sun äitis kirjasi osallistujia siihen malliin, että kohta varmaan on odotettavissa hieno rapo. Kiitokset Sun äidilles! Äitejä aina tarvitaan. Muuten kukaan ei pysyisi perillä mistään.

Olin ihan tylsä ja juttelin vain ennestään tuttujen eli Sun äitis, Hestian ja Veeran kanssa. Rappiotätiin sentään tutustuin ja ihastuin. Lisäksi lauloin jonkun vaalean naisen kanssa, joka ei ollut edes paikalla. Kiitokset järjestäjille! Seuraavalla kerralla ehkä tulen jatkoillekin.

P. S. Alkakaa seurata Muistojen Helsinkiä. Siellä ei ole vielä tapahtunut kovinkaan paljon, mutta kohta tapahtuu. Kiitokset muille muistelijoille!

9 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Kiitos seurasta!
Vasta tässä linkkejä keräilen ja yritän muistella, mitä kenenkin kanssa juttelin.

Helsinkiä muistelen tuonnempana.

Zepander kirjoitti...

Me ei vissiin olla tavattu? Tai ei ainakaan tavattu eilen. Mä olin siellä reunimmaisen pöydän päässä se kokovalkoisiin pukeutunut täti, joka itsepäisesti vain istui eikä lähtenyt kiertelemään.

Pörrö kirjoitti...

Mä kuitenkin vihdoin sain kasvot ihmiselle blogin takana. Keskustelun lomassa käsipäiväätä ei voi laskea kovin kohtaamiseksi, mutta ainakin nyt on edes kerran tavannut :)

kukkis kirjoitti...

Sun äitis, ei kiirettä minnekään!

Zepa, ollaan me tavattu joskus aiemmin, ja katsoin kyllä siellä baarissa, että ootko se sinä, mutta tuli niin kiire lähtö, etten ehtinyt moikata. Lapsenvahtivelvollisuudet kutsuivat.

Pörrö, samoin! Seuraavalla kerralla ehkä ehditään jutellakin :)

satujatar kirjoitti...

No voi kerpele, sinne muistojen tsadi blogiin ei pääsekään lisäämään kommentteja, kun taas joku tunnus puuttuu. En hanki, Kommentoin siis tänne:

Pihlajamäki on edelleen kiva paikka, vaikkei siellä noin idyllistä olekaan. Nyt kaiken saa prismasta. Sen vierestä löytyy kirjastokin. :-D

Ne korkeat laatikkotalot on suojeltu siksi, kun edustavat ensimmäistä korkeata lähiörakennusmallia. ja on niissä vielä kuitenkin jonkun verran persoonallisuutta verrattuna vaiks 70-luvun kolmikerrostaloihin.

-siitäs sait.

kukkis kirjoitti...

Kiitti vinkistä, muutin asetuksia ja nyt sinne voi kommentoida kuka vaan. Kiitos tietenkin myös kommentista! Muistaakseni joskus piti päästä Pihlikseen kyläänkin ... kunhan tästä rohkaistutaan.

satujatar kirjoitti...

Joo, kyllä saapi tulla kylään, mut mie en jaksa järkätä sitä aikaa, kun sitten kuiteskin kaikki vaan peruu.... ;-D

Tervetuloa!

Rappiotäti kirjoitti...

Nyt kyllä punastun!

Oli mukava tavata, toivottavasti nähdään vielä.

kukkis kirjoitti...

Kiitos samoin!