29.9.08

Elämäni Mies ja muita yksityiskohtia

Tiinan toiveista jäi täyttämättä vain yksi: kuva jääkaapin ovesta ulkopuolelta. Jääkaapin ovessa on liikaa valokuvia, laskuja ja muuta privaattia, mutta sen sijaan, saanko esitellä, pakastekaapin ovi (siivottu versio). Fair play -kortti on ansaittu junnufutiksessa, ja elämäni mies -kortin sain Kauralta ja Oharilta ihan ilman omaa ansiotani. Jos joku nyt luuli, että aion oikeasti esitellä täällä Elämäni Miehen, olen pahoillani aiheuttamastani pettymyksestä. Ei tapahdu ihan heti. Sen voin paljastaa, että ainut yhtäläisyys kortin komistuksen ja tämänhetkisen EM:n välillä on se, että myös EM tykkää kuljeskella pelkissä kalsareissa.Rappiotäti pyysi kuvaa lempimukistani. Tällä hetkellä se on tämä muumimuki, olisikohan nimeltään uimahyppy? Tykkään mukin väreistä ja muumin rohkeasta sukelluksesta - eteenpäin mennään vaikka mahaplätsillä. Samassa kuvassa näkyy lempilaitteeni läppäri-Eikka, jonka Jenni toivoi näkevänsä. Keittiönpöytä ja pöytäliina ovat vastaus Katalle, joka halusi nähdä jotain kodistani. Pöytä on peräisin 60-luvulta vanhempieni ensimmäisestä yhteisestä kodista, sieltä, missä minäkin vauvana asuin. Jospalle tiedoksi: juuri tämä pöytä on esine, jolla kodissani on minulle eniten tunnearvoa (jos jätetään pois laskuista ilmiselvät jutut kuten valokuvat ja jotkut korut).


Lopuksi vielä Minhin toinen toive: kuva kodin ikkunasta. Näin kauniin syksyistä meillä on tänään täällä betonilähiössä.

Lisää kuvia tulee, kunhan ehdin niitä ottaa. Tiedän jo tasan tarkkaan, mitä kuvaan esimerkiksi Katalle, joka halusi nähdä jotain, mitä minä näen päivittäin ...

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Pakastimen ovi käy ihan yhtä hyvin. :)
Mulla on muuten samanlainen muumimuki!

Jenni kirjoitti...

Pöytäliina on huippis ja kuviokalsaritkin elävät renessanssia. Harkitsin sen muumimukin hankkimista, missä vähän turhamainen niisku sipsuttaa piitsillä olkihatussa, oih! Mutta meillä on n. 8000 mukia, joista ehkä kahta käytetään, joten olin fiksu. Nyt tietysti harmittaa.

Tietty sun lemmikkisi on Eikka. Aika moni suhtautuu tohon valkoiseen söpöläiseen tunteellisesti...

Kiitos kuvatoiveen täyttämisestä!

--KATA-- kirjoitti...

Ihana pöytäliina!
Kiitän tehtävän toteuttamisesta!

kukkis kirjoitti...

Kiitos itsellenne tehtävistä! Niitä oli kiva toteuttaa. Toivottavasti saan loputkin aikaiseksi ennen kuin lokakuun laiskotus lopullisesti iskee.