1.2.08

Treffi, senssi, deitti

3xikuisuus löysi heti eronsa jälkeen uuden miehen.

Satujatar vaikuttaa siltä, että ei ihan heti haluakaan löytää.

Minä kyllä haluaisin, mutta en pääse miehenmetsästyksen vaatimaan mielialaan. Baarien lihatiskeille ei huvita lähteä, ja nettideittailun saloihin en jaksa perehtyä. Parasta olisi, kun joku soittaisi ovikelloa kukkapuskan kanssa. Ihan omia aikojaan.

Vieläköhän niin voisi käydä?

Kun viimeksi olin sinkku, oli kultainen 80-luku. Oli bileitä ja ihmisiä ja paljon mahdollisuuksia solmia uusia tuttavuuksia. Minun ei ikinä tarvinnut sen kummemmin etsiä itselleni poikaystäviä. Pidin itseäni onnekkaana. Toisaalta nyt toisenlaisesta kokemuksesta voisi olla hyötyä.

Harjoituksen vuoksi tälläsin sivupalkkiin tuommoisen ilmoituksen. Se alkaa maailman toiseksi kuluneimmalla vitsillä. Minusta on noloa kuvailla itseäni, enkä tähän hätään parempaakaan keksinyt. Sanoinhan, että tarvitsen harjoitusta.

Tätä tekstilajia en ole koskaan harrastanut. 80-luvulla tosin luin joskus huvikseni City-lehden deittipalstaa. Siellä ihmiset hakivat toisiaan. Kai. Mistä minä sen tietäisin.

Te fiksummat ja kokeneemmat, apuanne tarvitaan nyt. Antakaa vinkki. Ihan mikä vaan.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No kun ei uskalla etsiä. Sieltähän voisi tulla vaikka joku vakavasti otettava vastaan. Ehkä nyt aluksi odottelen sen eksän harjoittelukappaleeksi, sitten voi katsella jotain uutta. Jos tuntuu siltä. Nyt ei kyllä aikuisten oikeasti tunnu.

Niin että minulta ei valitettavasti tullut kovin hyviä vinkkejä, mutta jos muilla olisi.

Ohari kirjoitti...

Toi on oikein hyvä ilmoike :-) Mutta en tiedä haetaanko blogista sen paremmin kuin kotoakaan, niinpä neuvoisin siirtämään tuon jonnekin, missä on sinkkujen kokoontumisajot. Nii-in. Deittipalstalle oikein. HUS!

--KATA-- kirjoitti...

Sun senssi-ilmoitus on loistava. Laittaisin sen ihmeessä jonnekkin esille, kaikkea voi kokeilla!

Eikös se yleensä mene niin, että just kun sitä vähiten odottaa, niin tyyppi ilmestyy kuvioihin? Ja näinhän se tulee tietenkin menemään!

Oli ihanaa lukea tämä merkintä, tämä on sensaatiomaista edistystä tuommoisen muutoksen jälkeen. Hatunnosto kukkis kullalle!

Unknown kirjoitti...

Tää blogitouhu on oikeasti aika hyvä kanava, jos haluaa, että joku erityinen ilmestyy oven taakse kukkapuska kainalossa.

Puhun kokemuksesta. Olemme oikeilla jäljillä.

Touhis kirjoitti...

Voi kääk jos joutuisi tässä iässä vielä hakemaan miesseuraa. Se tyyppi, joka biletti villinä, deittaili ahkerasti ja vaihtoi miestä parin kuukauden välein hamalla 80-luvulla en ollut minä, vaan joku minua etäisesti muistuttava henkilö ;)

Mut siis. Ainakin yksi mun kaiffari löysi melko äskettäin aivan kelvollisen, normaalin ja mukavan miespuolisen yksilön nettipalstojen kautta, joten ei se legendaa ole. Onnea etsintään!

(mulla näyttäis olevan tänään pitkien ja sekavien lauseiden päivä, sorry :)

Kaura kirjoitti...

No minähän siis kirjoittelin löperöitä uta.huuhaaseen ja tutustuin kokonaiseen lössiin, joista yks on nyt mun miäs. Mut sitä nyyssipaikkaa ei juuri ole enää olemassa. Kaverien kaverien kaverit on usein hyviä ehdokkaita ja kuulemma ikean kass *läps* *auts* Missä yleensä voi tutustua ihmisiin?

Pelottaisi mennä deittipalstoille kun tietää, että siellä voi olla Matti luuraamassa.

Olen veri häpi sun puolesta, että on jo vipatusta puntissa :-)

Allyalias kirjoitti...

Kyllä sä saat tuolla senssit poikineen. Ja muista kertoa kaikki yksityiskohdat himojen syövyttämästä sinkkuelämästäsi!

Anonyymi kirjoitti...

Aha - ai tuolleen sais aikaan sitä sosiaalista elämää! Voihan vinksut.. mä kanssa mieluusti haluaisin, että joku ilmestyisi suoraan ovelle. Ei tarvitsis edes kukkia, kissanruoka riittäis ,D

Sun äitis kirjoitti...

Täällä sängyn pohjalla flunssaan nuutuneena lojuessani olen sitä mieltä, etten ikinä enää haluasi jakaa arkea miehen kanssa, jos vaan tosta yhdestä eroon pääsisin! Onneksi sinä olet optimistisempi! Lykkyä tykö!

(On edelleen olemassa etäinen mahdollisuus, että omakin optimismini suhteessa täällä asuvaan aikuiseen vielä kasvaa, kunhan hiukan tervehdyn taudista ja kerään voimia ja jaksamista!)

Ana kirjoitti...

Moi, kiva kun tulit pistäytymään mun postilaatikossa, muistin nyt taas pitkästä aikaa tilata tään bloginkin (remppaan listaa muutaman kerran vuodessa, oli jäänyt matkan varrelle).

Treffiasiassa en osaa paljon neuvoo, itseäni kun kiinnostaa vielä valovuosia vähemmän kuin Satujatarta. Elämästä ei saa ikinä ihan rasitevapaata, mutta en ymmärrä, miksi niitä rasitteita pitäisi tahallaankaan hankkia. Joten en siis hanki, heh.

Anonyymi kirjoitti...

Vau, mahtavia vinkkejä ja näkemyksiä. Kiitos kaikille! Vastaan jokaiselle erikseen vähän myöhemmin. Tai viimeistään huomenna. Pyykinpesu ja tiskaaminen taas häiritsevät bloggaamista ja muita kunnon harrastuksia, prkl.

Anonyymi kirjoitti...

Satujatar: Niinpä, harjoittelukappale saattaisi olla tarpeen meikäläisellekin. Jos nyt sais edes sellasen ...

Ohari: Ai meinaat, ettei blogista tulla hakemaan? Höh. Sun neuvot ovat ennenkin osuneet oikeaan, niin että ehkä tätäkin sietää miettiä :)

Kata: Ihkusti sanottu. En uskalla ite olla noin optimistinen ... mutta mahtavaa että sä oot mun puolesta!

Veera: Toisilla käy aina niin hyvä tuuri ... Niinhän ne sanoo, että harrastustoiminnasta löytää samanhenkisiä ihmisiä, ehkä bloggailu sopisi tähän kategoriaan. Käy järkeen.

Touhis: Kiitos rohkaisevasta esimerkistä :) Joltain palstalta varmaan voisi napata. On vaan just nyt niin korkea kynnys kaikkeen ... 80-luvun kuvaus kuulostaa jotenkin tutulta ... sillä lailla etäisesti :)

Kaura: Hyvä huomio! Vähänkö ois järkytys, jos treffeillä odottaisi Matti. Pitääköhän hillitä vipatusta siihen asti, että Masa löytää jonkun?

Ally: Jos jatko on yhtä himokasta kuin ekat 3 kuukautta, ei kannata ihan henkeään pidätellä ... Mutta heti jos on jotain kertomista, kerron tottakai! Ja sit otan hiustenpidennyksen, vaihdan nimeni ja kirjoitan kirjan.

Polgara: Aivan! Mulla ei oo kissaa, mutta kieltämättä täysinäinen kauppakassi herättäisi vähintään yhtä romantilliset tunteet kuin kukkapuska. Kaikkein viehättävin näky olisi mies ja pölynimuri. Ei tarvi olla edes oma, voin lainata.

SÄ: Lykkyä itsellesi! Kaikessa on puolensa. Ihan rehellisesti täytyy kuitenkin juuri nyt sanoa, että pikku puutteista huolimatta tämä elämäni on hiukkasen parempaa kuin entinen.

Zepa: Long time no see! Kiva kun tulit pistäytymään. Mulla on vielä sellainen utopistinen haavekuva, että löytyisi mies, joka ei olisi rasite ... Saa nähdä, kauanko jaksan sitä elätellä.

Anonyymi kirjoitti...

Malaysia & Singapore & brunei ideal internet blogshop for wholesale & supply korean accessories, earrings, earstuds,
locket, rings, hair, bangle & bracelet add-ons. Offer 35 % wholesale price cut. Ship Worldwide
Here is my blog ... ways to get ripped

Anonyymi kirjoitti...

I leave a response when I especially enjoy a article on
a site or if I have something to contribute to the discussion.
Usually it's triggered by the fire communicated in the post I looked at. And on this article "Treffi, senssi, deitti". I was actually moved enough to drop a thought ;) I do have a couple of questions for you if it's okay.
Is it just me or do some of the responses come across like written by
brain dead visitors? :-P And, if you are posting at other sites, I would like
to follow everything fresh you have to post. Could you make a list all of your communal pages like your linkedin profile, Facebook page or
twitter feed?
My website > click the up coming web site

Anonyymi kirjoitti...

Hello, Neat post. There is an issue together with your web site in web explorer, might check this?
IE nonetheless is the market chief and a large portion
of other people will omit your great writing because of
this problem.

My web blog Masturbation Instruction

Anonyymi kirjoitti...

I could not refrain from commenting. Very well written!


My web page sexygirlchat.net