24.1.08

Kukahan maksaisi viulut

Olen laulanut erilaisissa kuoroissa tai lauluryhmissä kolme neljäsosaa elämästäni, mutta 2002 jouduin lopettamaan tämän harrastukseni, koska lapsi oli pieni enkä kerta kaikkiaan vain ehtinyt. Sen jälkeen olen valittanut kaikissa tilanteissa sitä, miten tyhjää elämä on ilman lauluprojektia.

Ihan viime vuosina aloin uudestaan etsiä itselleni sopivaa lauluryhmää, ja kyselin vinkkejä sopivista porukoista suunnilleen kaikilta vastaantulijoilta.

Enpä silti olisi uskonut, että minä vanha pakana päädyn gospel-kuoroon, ja vieläpä sellaiseen, jolla on levytyssopimus. Tässä se nyt on, suuren työn tulos, ekalevy, joka tulee kauppoihin ihan näinä päivinä:Kiitokset Sun äidilles ja alkuperäiskuvan ottajalle. Tämä oli hauskaa, tehkää tekin!

Tee oma meemisi näin:

1. http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random

- ensimmäinen artikkeli tällä sivulla on bändisi nimi

2. http://quotationspage.com/random.php3

- viimeisen lainauksen neljä viimeistä sanaa ovat albumisi nimi

3. http://flickr.com/explore/interesting/7days/

- tämän sivun kolmas kuva on albumisi kansi

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon kyl sit yksinkertainen. Tää oli varmaan kolmas blogi jossa mä olin ihan että voi että ku makeeta, toikin on levyttänyt... kunnes pääsin tarpeeksi pitkälle tekstissä. Nytkin mä jo mietin alueen kuoroa että mitä ehdottaisin sulle...

Nähdääx lauantaina? Mulla on meinaan työpäivä, onx sullaki ja vielä samassa paikassa ku mulla?

--KATA-- kirjoitti...

Mä haluaisin laulaa kuorossa. Ihan oma mokani kun en mene ja täällä valitan, mutku mutku en osaa laulaa (kai) ja ei oo aikaa (ehdin kommetoida tätä meemiä) blaablaa

Terveisiä!

Sun äitis kirjoitti...

Menin kahtena peräkkäisenä päivänä lankaan, Kervån jutun otin tietenkin ihan täydestä, kun se on äänimiehiä ammatikseen. Seuraavana päivänä sitten tulin Qimkin huijaamaksi.

Sinulle sattui ihana kuva. Ja voi vitsit, että nauratti se gospelkuoro, kunnes sain rullattua sen verran alaspäin, että osaksesi koitunut sitatti paljastui levyn kannesta ja selitti syyn!

kukkis kirjoitti...

Postauksen alku piti suurin piirtein paikkansa siihen gospelkuoroon asti :) Ihan oikeasti etsin kuoroa ja olen vakaasti päättänyt löytää sopivan ja aloittaa uduestaan laulamisen viimeistään ensi syksynä. Vinkkejä otetaan vastaan!

Anonyymi: Voi hyvin ollakin, että ollaan samassa paikassa töissä lauantaina. En osaa sanoa varmaksi, kun en tunnistanut sua ... Tai ehkä mulla joku pieni aavistus on.

P.S. Ärsyttää, että tuo kuva ei ole levynkannen muotoinen. Rajasin sitä vähän mutta en tarpeeksi, ja äkkinäiseen ja suurpiirteiseen tapaani ajattelin, että ei se haittaa. Mutta kyllä se haittaa!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Allyalias kirjoitti...

Vau" Pitäskö kokkeilla...

Anonyymi kirjoitti...

Valtavasti asioita täällä. Olen erittäin tyytyväinen peer artikkeli. Kiitos paljon ja olen ajatellen koskettaa sinua. Aiotteko ystävällisesti pudota minulle postia?