11.6.10

Mitä teen tänä kesänä

Kouluaine, kirjoittanut Kukkis 40 v.

Aion viettää hyvin toimeliaan kesän. Ostan oman vesijuoksuvyön, käyn lenkillä ainakin joka toinen päivä, ja osallistun vähintään yhdelle joogakurssille.

Vaikka mökkeilisinkin kesällä, pidän kodin tiptop-kunnossa. Käyn joka viikko mökiltä kotona imuroimassa ja pesemässä ikkunat.

Viltsu on horoskoopissa krapu, joten hän viettää kesällä synttäreitään. Muistoksi synttärijuhlista aion virkata jokaiselle neljällekymmenelle vieraalle pipon. Siksi kysyn kutsukortissa ruoka-aineallergioiden lisäksi myös osallistujien lempivärejä.

Aion elää tosi terveellisesti. Jätskiä en syö ollenkaan, ja alkoholia käytän vain hyvin maltillisesti. Kuinka monta huurteista ihminen oikeastaan tarvitsee kesän aikana? Ei kovin monta.

Sitten heräsin, ja kaikki olikin vain unta.

*****

Kiitokset hyvistä ideoista: Kriisille aiheesta ja Allylle kirjoituksen muodosta.

5 kommenttia:

violet kirjoitti...

Minä täällä vastavierailulla!
No, menikö kesä näillä linjoilla;-)?

Touhis kirjoitti...

Mä huomasin vasta nyt, että Kukkis on palannut takaisin! Parhautta! Ja onnea uudesta perheenjäsenestä :)

Sun äitis kirjoitti...

Kutsu
Sun äitis viettää 5-vuotissyntymäpäiväänsä 14.8.2010 ja sinut on kutsuttu kommenttilaatikkooni tuttuja tapaamaan. Tarjolla on munkkilikööriä ja pekonia.

Tervetuloa!

Anonyymi kirjoitti...

Piilomajalla on 5-vuotissynttärit just tänään 11.8 ja tarjolla on vaan omia kuvia!

kukkis ite kirjoitti...

Apua! Nyt kolahti omatunto ja kovaa! Oon näköjään missannut vaikka mitä hienoja bileitä :( Oma vika ... Kiitos käynnistä ja yritän ryhdistäytyä!