29.5.10

Jospa nyt vaan pistän kirjaimia riviin

Oli helppo päättää, että aloitan uudestaan bloggaamisen. Päätöksen toteuttaminen on osoittautunut hieman vaikeammaksi.

Bloggaustauon aikana olen ehtinyt ihan liiaksi tottua mikrobloggaukseen (yäk mikä sana). Mulle ei yksinkertaisesti tule mieleen mitään naamakirjan statuspäivitystä kummempaa kirjoitettavaa. Enkä kai nyt sentään voi kirjoittaa tänne ihan samoja kuin sinne. Vai?

Joskus kuvittelin jopa, että voisin kirjoittaa jotain, mikä riittävän etäältä ja silmät sirrillä katsottuna vaikuttaisi huumorilta, mutta naamakirja on vienyt multa senkin taidon. Nyyh. Kaik män.

Ihmissuhteista nillittämisen lopetin jo silloin, kun hylkäsin vanhan Kukkamaan ja siirryin tänne, eikä mulla ole mitään halua aloittaa sitä uudestaan.

Mistä siis kirjoittaisin?

Tilanne vaatii toimenpiteitä. Onko meemejä enää, vai onko ne kuopattu? Nyt tarttis joko pistää näppis laulamaan vaikka väkisin - tai kuopata koko hanke.

8 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Minäkään en enää tiedä, miten ihmisten kanssa oltaisiin! Edes statuspäivityksen vertaa.

Hirveesti mietin, että kunhan saan gradun pois käsistä, niin sitten taas. Paitsi että seuraavaksi tulee mieleen vain typeriä asiallisia aiheita tyyliin "yhteistoiminnallisia menetelmiä opetuskäyttöön". Jak!, mihins me tosiaan hukattiin se menneitten vuosien kepeys?

Pitäisiköhän kehittää ihan omat meemit, jollei yleisiä ole enää liikkeellä? Niin, ja sitten haluaisin myös ehdottomasti livetavata ja nuuhkia vauvan ennen kuin on myöhäistä!

Kivaa kesää!

Allyalias kirjoitti...

No mulla on sentään nykyisin onni kyylätä elämääsi naamakirjan välityksellä :)

Miten ois... pistäisitkö kirjoittaen kravun (sadan sanan tarina otsikko mukaan lukien). Se on vähän tilapäivitystä pidempi, mutta ei liikaa :)

Tiina kirjoitti...

Pitäiskö keksi joku meemi nyt jostain äkkiä, että saisit vähän vauhtia tähän touhuun. :)

Kriisi kirjoitti...

Ihanaa, statuskrapula! :-D

Pitäiskö ottaa härkää sarvista, järjestää vaikka perinteinen blogimiitti, ihan kuin silloin ennen vanhaan, ja opetella yhdessä olemaan taas ihmisiä? :-)

kukkis ite kirjoitti...

Kriisin ehdotus oli paras! Blogimiitti kehiin! Oikeesti, ilman huutomerkkejä. Mä lähden mukaan. Kaivan lastenhoitajankin vaikka kiven alta, jos on tarvis (sieltähän ne parhaat löytyy).

SÄ: Vauvaa en ehkä ota mukaan miittiin, mutta ehdottomasti teidänkin pitää tavata. Jos rupeaisit naamakirjaan, voisit nähdä jo kuvia ...

Ally: Onneksi ollaan yhteyksissä siellä! Sun ehdotus oli kyllä myös kiinnostava, saa nähdä, löydänkö jostain kirjoitusinspiksen :)

Tiina: Sanos muuta. Sun blogista mä olen yleensä käynyt meemit nyysimässä, joten ... Niin, ja rupeepa jo kattelemaan juna-aikatauluja - sä et ole liian kaukana, vaikka miitti olisikin Helsingissä :)

Tiina kirjoitti...

Miitti kuulostaisi kihelmöivän jännittävältä. Kunhan ei oo arki-iltana joskus niin myöhään ettei työmuurahainen pysty kykeneen.

Kriisi kirjoitti...

Kyl viikonloppua, jotain lauantaita varmaan duunari suosis, niin ei olisi niin väsynyt aina.

Zepa kirjoitti...

Voi ei, syyskuuta mennään ja mä huomasin vasta nyt että oot päks. Hyvä että edes!