19.12.07

Ans kattoo nyt mitä tästäkin tulee

Sitten viime näkemän olen tehnyt kaikenlaista.

Töissä olen muun muassa pistänyt pari lehteä painoon ja käynyt työmatkalla ihan Turussa asti.

Kotona olen alistanut lapseni länsimaiselle hapatukselle ja orjatyölle. Yhdessä tehtailimme n. 50 yksilöllistä joulukorttia.

Tällä viikolla olen pääasiassa kiroillut nettiyhteyden puuttumista. Welho saa yhteyden modeemiini, minä saan yhteyden modeemiini - miksi penteleessä modeemi ei saa yhteyttä mihinkään? Onko se joku seinäruusu vai?

Blogirintamalla melkein jo tapoin blogini, mutta kun se vaati liikaa eforttia, tyydyin vain näivettämään sen. Myönnän syyllisyyteni ja pyydän anteeksi. En edes uskalla luvata, että ensi vuonna olisi millään tapaa uudet kujeet. Hyvitykseksi tarjoan kaikille virtuaalista lanttulaatikkoa ja Katalle tupla-annoksen. Muitakin herkkuja saa ottaa, niitä on tarjolla kommenttilootan kätköissä. Hej, tomtegubbar!

6 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Minä pidän kovasti sellaisista blogeista, jotka päivittyvät harvoin. Ei tule syyllistä oloa ja ahdistusta, kun ei ehdi seurata. Tällainen about kerran kuussa päivitystahti on ihan passeli. Kiitos ja hyvää joulua!

Toivoo hän, jolta viisikymmentä korttia on vielä askartelematta!

jospa kirjoitti...

50?? Viisikymmentä?? Herranjestas sentään.

Me lähetettiin vajaat parikymmentä ja siinä oli jo tärkeimmät sidosryhmät. (Tosin en harrasta kovin laajaa sukulaisille lähettämistä, meitä kun on niin hirmuisen paljon etten edes aloita.)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sama kuinka usein tai harvoin päivität, kunhan et katoa kokonaan!

Harmi kun varjobileet meni mönkään, palataan aiheeseen tammikuussa, joohan?

--KATA-- kirjoitti...

Oih kiitos! Nyt saan sitten hyvällä omallatunnolla tainnuttaa itseni pyhiksi ll-nirvanaan.

Päivity siloin kun siltä tuntuu, kunhan et katoa.

Kaura kirjoitti...

Meillä oli yksi tuommoinen kertakaikkisen huippis kortti laatikossa! Hii! Kiitokset omasta ja muiden arvostavien henkilöiden (3 kpl) puolesta. Toivottavasti mekin täältä vielä joskus noustaan kortteilemaan, niin saadaan lähettää teille jotain pekiaalia kans :-)

kukkis kirjoitti...

Me ehkä vähän innostuttiin niiden korttien kanssa. Edellisvuosina on lähetetty vain pakolliset parikymmentä paperikorttia. Sähköinen kortti tehdään tietenkin erikseen, siinähän on hyvä syy esitellä kaikille, miten paljon vielä entistäkin söpömmäksi lapsi on vuoden aikana kasvanut.

Varjobileet pitää järjestää mahdollisimman pian! Ilmoittautumisia otetaan vastaan!