10.9.07

"Syyttömänä syntymään sattui hän, ihminen joka on rakkauden ammattilainen ..."

Kiitos kaikille Plevnaan kokoontuneille bloggaajille ja ehdottomasti-ei-bloggaajille! Oli kiva tavata uusia ihmisiä ja jutella kunnolla vanhojen tuttujen kanssa. Jos ette vielä tiedä, mistä oli kyse, lukekaa Sun äitis kattava raportti ja vihertykää kateudesta. Meillä oli lystiä!

Ihana Ohari, joka oli kutsunut meidät koolle, taas tavoittaa raportissaan loppuillan tunnelmat. Edelleenkin meillä oli lystiä! Valitettavasti varoitustarrojen puuttumisen takia tuli juotua sen verran, että eilen oli melko vetelää. En jaksanut edes hipelöidä auki Eikan kantta. (Ajattelin ruveta kutsumaan läppäriä Eikaksi. "Läppäri" on niin kovin tunteettomasti sanottu kaverista, joka sentään oli Tampereella kanssani. Yöllinen rapo jäi silti kirjoittamatta, arvatenkin kaikkien onneksi.)

Erityiskiitokset vertaistuesta, terassiterapiasta ja lauluseurasta. En linkitä, tiedätte kyllä, te kullan muruset.

Kiitos vielä toisellekin jalalle ja otetaas taas, viimeistään seuraavalla kerralla!

7 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Ai sulla on Eikka! Minä olen aina mieltänyt mun Macit tytöiksi. Pitäisköhän moille kahdelle järjetää treffit!

Sun äitis kirjoitti...

Siis piti olla noille ja järjestää (sen lisäksi, että olen pimeässä kirjoittava, ikänäköinen, sokea lepakko, mun näppäimistössä on jotain häikkää. Varmasti.

Ohari kirjoitti...

Ite olet ihana! Oli niin kiva kyllä nähdä. Huoh.

kukkis kirjoitti...

SÄ: Pitää järjestää treffit! Vaikka Naamakirjassa ... Kyllä Sun äitiskin pitää sinne saada, siellä on jo kaikki! Sen takia tässä ei ehdi blogiakaan päivittää.

O: Niin oli! Milloinkohan taas?

jospa kirjoitti...

Moon ihan viheriänä täällä.

(Vaikka en kyllä tiedä, olisinko uskaltanut tulla vaikka olisin päässytkin... kun te ootte kaikki niin kunnianarvoisia ja tunnette jo toisenne ja kaikkee.)

kukkis kirjoitti...

Kaikki me ollaan joskus tavattu ensimmäisen kerran, ei niin kovin kauankaan sitten. Seuraavalla kerralla mukaan vaan!

minh kirjoitti...

Ai sul on Eikka, mulla on se Esmeralda. Mä en tajua, mikä siinä muka on typerää, onhan se kaunis ja näppärä ja hipelöitävä ja palvelee mua luotettavasti.

Töissä sen sijaan on Ruma-Esko.
-minh-