11.6.07

Ellun kana

Kesän kunniaksi viikkovitonen on kutistunut ykköseksi: Listaa viisi vinkkiä miten saa ajan riittämään kaikelle sille mitä ihmisen on tehtävä (vai onko niin että aika oikeasti aina riittää, kyse on vain ihmisestä itsestään ja tämän osaamattomuudesta hoitaa asioitaan tehokkaasti)?

1. Älä haali liikaa tehtäviä.

2. Jos olet kuitenkin haalinut liikaa tehtäviä, priorisoi. Tee tärkeät ensin, ja jos loppuja ei ehdi, ne voi jättää tekemättäkin.

3. Laske rimaa.

4. Laske rimaa vielä vähän alemmaksi.

5. Nauti elämästäsi ja hyväksy itsesi sellaisena kuin olet. Tämä on kaiken perusta, ja jos se ei ole kunnossa, ei noista muistakaan vinkeistä ole mitään hyötyä.

P.S. Sohva meni rikki puoli vuotta sitten, uutta en ole vieläkään hankkinut. Koko ajan on kamala kiire, mutta otan rennosti, koska olen huomannut, että tehtävillä on taipumus tulla tehdyiksi viimeistään kun deadline koittaa. Jos jokin ei ehdi valmiiksi, ei sillä ole niin väliäkään. Aina on aikaa käydä kahvilla ja lukea yksi blogipostaus. Asialliset hommat hoidetaan ja muuten ...

2 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Mä näin susta unta! Oharikin oli siellä! Ja tämä, vaikka olenkin ollut koko viikonlopun pois koneelta...kröhöm, ainakin melkein.

Mä en edes kykene miettimään ajankäyttöä, kun aika ei riitä mihinkään. Tulis loma jo, pää hajoaa pikku hiljaa...

Kesäpäivää toimistosta!

kukkis kirjoitti...

Uuh, ihanaa, pääsinpä hyvään seuraan!

Viisi työpäivää jäljellä ennen lomaa, jee! Siihen asti on kyllä kamala kiire.

Kiitos samoin!