13.9.06

Eurolla ja kahdella jo paljon saa

En haluaisi olla kyyninen kakkiainen, jonka mielestä kaikki iloinen ja pirteä on automaattisesti ärsyttävää skeidaa. Minusta on tosi kiva, että telkkarissa lauletaan kunnon vanhanajan lastenlauluja, varsinkin kun Viisivuotias diggailee niitä melkein yhtä täysillä kuin Lordia ja Teräsbetonia. Mutta oletteko katsoneet Huvituttia? Eikö se laulajatäti ole teidänkin mielestä vähän rasittava? Noin aikuiseen makuun.

Viime viikonloppuna Huvitutissa laulettiin:
Makkaralla on kaksi päätä,
se toinen pää on tää
ja se toinen pää on tää,
sit on vaikea ymmärtää ...

Veisu on soinut päässäni nyt kaksi päivää. Kiitos vaan.

Hei, tässähän olisi ainesta Pollajukeboksiin!

5 kommenttia:

Piilomajan emäntä kirjoitti...

Se helekatin Huvitutti on aivan karsee!
nähtiin sitä viime kesänä Suomessa ja pojatkin katsoi sitä laulajatätiä sillain "mikä hitto toi on..???"..vanhemmista nyt puhumattakaan. Se on aivan järkyn ärsyttävä.
Mutta kaikessa ärsyttävyydessä vetää ehdottmasti voiton se Titinallemuija toppahousuissaan!
Vieläkö se veisaa?

kukkis kirjoitti...

Titinalle on IHAN HIRVEE ... Huvitutissa on sentään hyvä orkka taustalla! Onneksi meillä ei ole tarvinnut kolmosen lastenohjelmia katsoa. Saatan olla snobi kun sanon näin, mutta Ylellä on paremmat ohjelmat ja mainosten puuttuminen on iso plussa.

Kaura kirjoitti...

Itse kun tutustuin Sopaseen ja Mukarallaan levyjen kautta, en anna turhan pirteän olemuksen häiritä. Nainen osaa laulaa monella tavalla hyvin sekä ilmeikkäästi ja bändin muusikot ovat erinomaisia! Sovitukset ruulaavat ja ohjelmisto on monipuolisuudessaan huippis.

Pidän kyllä todennäköisenä omallakin kohdallani, että visuaalinen osasto olis häirinnyt keskittymistä pääasiaan (musiikkiin), jos en olisi ensin pitkän aikaa altistunut pelkille äänitallenteille. Bändi on tuottanut ison pinon tuoretta erinomaista lastenmusaa oikeilla soittimilla (monenlaisilla) ja herättänyt henkiin unohtuneita klassikoita. Hatunnosto!

Plus meidän ibanetskut pitävät Mukarallasta täpöillä.

Makkaralaulua muuten veisattiin partiossa pienenä :-D

Titi-nallen nimeä en uskalla lausua ääneen. Hyvä kun rohkenin sen tähän kirjoittaa. Glup.

kukkis kirjoitti...

Kaura, oot oikeessa: Mukaralla on huippu. Itsekin meinasin mainita oikeat soittimet jo edellisessä kommentissani. Sovitukset ovat myös yleensä hyviä, ja on kivaa, että kaikki laulavat.

Haluan vielä tähdentää, että Viisivuotias myös katselee Huvituttia innoissaan ja laulaa mukana.

Mutta silti ... Semmoinen annos pirteitä ilmeitä ja kirkkaita värejä heti aamutuimaan ... Ei sovi mulle, mutta olenkin ankea myrtsis ;)

Kaura kirjoitti...

Meillä katotaan Huvitutska-putskaa makuuhuoneen sängyssä ja me vanhemmat ummistamme silmämme sekä korvamme kroohhipyyhhillä, kun lapset tuijottavat pirteilyä :-D