16.2.11

Joku kuten minä

Ikkunasta näkyy … lumisia puita ja vähän kauempana taloja. Asun alimmassa kerroksessa, mutta talo on onneksi mäen päällä. Onni vähän karisee, kun joutuu työntämään lastenvaunuja tai raahaamaan kauppakasseja mäkeä ylös, mutta ei nyt mietitä sitä.

Tänään mietin …
muskarilauluja, 1-vuotissynttäreitä, työasioita, unettomuuden syitä, ruokareseptejä, kesää ja 101 muuta jutskahommelia.

Olen iloinen siitä että … mulla on ihanat lapset.

Tänään meillä oli ruokana … lounaalla tofu-kasvishässäkkää ja päivällisellä todennäköisesti chili con carnea.

Päivän asu on … harvinaisen asiallinen: sininen pitkähihainen t-paita, musta Marimekon villatakki (ihanan lämmin), mustat sammarit, harmaat säärystimet (ihanan lämpimät) ja ruskeat saappaat. Korujakin mulla on, ihmeiden ihme, sillä yleensä en aamuisin ehdi enkä muista kaivella niitä esiin (puhumattakaan siitä että vauva repii ne irti joka tapauksessa): erivärisiä lasihelmiä ja hopeaa.

Tänään olen … haaveillut kesästä ja lomasta. Kuten joka päivä tähän vuodenaikaan. Olen niiiiin kyllästynyt talveen.

Aion … ööh … en nyt just mitään ihmeellistä.

Luen … Joel Haahtelan kirjoja. Mulle selvisi vasta viime vuoden loppupuolella, miten hieno kirjailija hän on. Olen lukenut Katoamispisteen, Elenan ja Kaksi kertaa kadonneen, juuri nyt mulla on kesken Lumipäiväkirja. On mulla yöpöydällä muutakin keskeneräistä lukemista, mutta ehdin lukea kovin harvoin, koska elämä tapahtuu.

Olen tekemässä …
itseäni tarpeettomaksi. Sellaista on äitinä oleminen. (Niissä tapauksissa kun lapset ovat suht terveitä ja omatoimiseen elämään kykeneviä. Kop kop kop.)

Toivon … että lapset silti isoinakin haluavat viettää aikaa kanssani vaikka eivät minua tarvitsisikaan.

Talossa ja puutarhassa … ööh … on molemmissa hoitamista?

Kuulen … ratikan kolinaa, ilmastoinnin hurinaa ja muutamia muita ääniä, jotka normaalioloissa peittyvät meidän perheen meteliin.

Parasta juuri nyt … on laskiaispulla.

Viikonloppuna aion … juhlia synttäreitä (en omiani) ja käydä uimahallissa.

Meemi pöllitty Tiinalta. T. nimim. Kukkis Jones, blogiarkistojen sankari ja kadonneen meemin metsästäjä

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hahaa. Melkein jo ehdin ajatella, että taidan kopsata tän sulta, mutta olisko tää nyt vähän liian kiertopolku meemille: Tiina -> Kukkis -> Tiina.
Damn. ;D

kukkis kirjoitti...

Meemeihin pitää lisätä joku vanhenemispykälä: jos olet vastannut niin ja niin kauan sitten, voit hyvällä omallatunnolla vastata uudestaan tms. Tai muuten pitää alkaa keksiä uusia meemejä, koska kaikki vanhat on jo käytetty. Tosin vähän tässä on samanlaista makua kuin siinä Frendien jaksossa, jossa Joey pelkäsi sekstanneensa jo kaikkien potentiaalisten naisten kanssa ja joutuvansa aloittamaan kierroksen alusta :)