11.8.07

Meitsi bloggaa kotoa!Melkein kolmen vuoden elämä ilman kotinettiä päättyi tänään. Sain heti niskani kipeäksi.

Nettiyhteydestä luopuminen oli aikoinaan tietoinen ratkaisu. Istuimme töissä koneella kahdeksan tuntia päivässä, ja kotona halusimme tehdä jotain muuta. Näinä vuosina elämä on ollut vapaata, huoletonta ja monipuolista - mutta silti jotenkin tyhjää. Miten ihmeessä olen selvinnyt, kun en ole voinut kotoa käsin tarkistaa Post Secretin uusimpia postikortteja tai naureskella Norpatin sarjakuville? Puhumattakaan siitä, että en ole voinut sadepäivinä istuttaa Kuusivuotiasta Ylen lasten sivujen ääreen ...

Kaikki tuo on taakse jäänyttä elämää. Täältä tullaan, maailma.

5 kommenttia:

Allyalias kirjoitti...

Siis MITÄ???? Kolme vuotta netibaattia??? En olisi koskaan pystynyt tuollaiseen suoritukseen. Ole ylpeä, mutta samalla iloinen järkiintymisestäsi.

Tervetuloa (blogi)ihmisten maailmaan 24/7.

Sun äitis kirjoitti...

Kolme vuotta! Käsittämätöntä. Kun 11+ vuotta sitten kutsuin netin meille kotiin, jäin koukkuun, josta ei irti pääsyä ole ollut!

Teillä muuten näyttää olevan ihan samanlainen siivo kuin meillä!

kukkis kirjoitti...

Kiitos kiitos, arvon naiset! Olen itsekin ihmeissäni suorituksestani.

Luopumisen tuskaa helpotti silloin aikoinaan se, että äitiyslomalla olin onnistunut kehittämään itselleni ikävänasteisen nettiriippuvuuden, ja halusin päästä siitä eroon. Nyt aion pitää varani, että teen jotain muutakin kuin kökin tässä :)

Toisaalta taas mun PITI kyllä ottaa yhteys jo vuosi sitten, mutta halusin ensin oman macciläppärin. Näin kauan siinä meni. Nyt puoli päivää ihkaomaa macbookia hipelöityäni olen sitä mieltä, että hyvää kannatti odottaa.

Juu, siivo on justiinsa tuommoinen! Siitä huolimatta että olisi ollut kolme vuotta aikaa siivota ...

Kriisi kirjoitti...

Hatun nosto! Kunnioitukseni on suuri, vaikka huvitukseni lähes yhtä suuri - sillä elämä ilman kotinettiähän on lievää hulluutta :-)

kukkis kirjoitti...

Olen samaa mieltä, silkkaa hulluuttahan se on! En olisi selvinnyt näin kauan, ellei duuni olisi 300 metrin päässä. Työkoneelta on ollut helppo käydä meilaamassa, tarkistamassa aikatauluja yms. välttämätöntä myös virka-ajan ulkopuolella. Melko kätevää mutta täysin järjetöntä ...